Pizzas

Traditionele (Napolitaanse) zuurdesem pizzadeeg met verschillende originele maar ook onze eigen ‘Barnaba-style’ toppings bereid op een roterende pizzasteen in een houtoven. Ons deeg wordt elke dag met veel liefde en passie bereid zoals in Napels en heeft een rijping van 48 uur.

BARNABA'S SHARING PIZZAS

To share with your loved ones!

Buffalina Classica
17 (2 pers.) / 34 (4 pers.)
Tomatensaus ‘San marzano’, Mozarella Buffala, Basilicum, Gekleurde kerstomaten

Veggie
17 (2 pers.) / 34 (4 pers.)

Tomatensaus ‘San marzano’, Mozarella Buffala, Aubergine, Courgette, Paprika, Zongedroogde tomaten

Salsiccia e Tartufo
18 (2 pers.) / 36 (4 pers.)

Mozzarella Fior di Latte, Salsiccia, Italiaanse worst, aardappelen, truffel tapenade, ajuin, champignons

Scampi
18 (2 pers.) / 36 (4 pers.)

Mozzarella Fior di Latte, Scampi’s, Crème van courgette
 
Family pizza
30 (4 pers.)
Mix van 3 verschillende toppings (vlees, vis, veggie) op 1 grote pizza.